HomeActiviteiten Nieuws NesselandeNieuwe bewegwijzering in Rottemeren in 2023 opgeleverd #nesselande_nieuws #Rotte #wandelen

Nieuwe bewegwijzering in Rottemeren in 2023 opgeleverd #nesselande_nieuws #Rotte #wandelen

De Rottemeren is een stelsel van verbredingen van de rivier de Rotte, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Rottemeren zijn gelegen tussen de A12 in het noorden, Bleiswijk in het westen, Zevenhuizen in het oosten en Oud Verlaat in het zuiden en tikt net niet Nesselande aan. Zo was er begin 2023 een verwarring (en veel nepnieuws) over een dumping van oliebollen in slootjes bij de Rottemeren en werd dit gebracht als “Nesselande”.

Begin December 2022 werd de eerste nieuwe bewegwijzering in recreatiegebied Rottemeren al opgeleverd en lente van 2023 zijn de meeste plekken voorzien van deze nieuwe moderne bewegwijzering.

Doelstelling recreatieschap

Het recreatieschap heeft als doel om het recreatiegebied Rottemeren meer herkenbaar, zichtbaar en aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Om deze reden willen ze bezoekers beter informeren over welk deelgebied ze zich bevinden, hen welkom heten en de beschikbare recreatiemogelijkheden tonen. Om dit te bereiken, zal het recreatieschap nieuwe bewegwijzering ontwerpen die geschikt is voor wandelaars, fietsers en automobilisten en die goed past bij het gebied. Hierdoor zal de huidige bewegwijzering worden vervangen.

Het gebied is bij sporters en wandelaars uit Nesselande erg populair.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair