HomeNesselande in de persWoning in Nesselande uitgelicht: 'Direct achter de boulevard wonen!'

Woning in Nesselande uitgelicht: ‘Direct achter de boulevard wonen!’

Nesselande
Nesselande

Wederom een te koop staande-woning in Nesselande uitgelicht. Deze keer een fraaie woning aan de Menorcalaan, haaks op de boulevard van Nesselande. Een woning met fraai terras.

 

Omschrijving

Welkom in deze moderne en ruim opgezette hoek-eengezinswoning (5 kamers, 2022) in deze geliefde woonwijk met unieke ligging naast het strandje van de Zevenhuizerplas ! Dit huis biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en luxe wonen.
Funda.nl zegt:
Met een woonoppervlakte van 147 m², hoogwaardige afwerking, 2 eigen parkeerplaatsen, een dakterras én een tuin is dit een woning die aan al uw wensen voldoet. De locatie van de woning is ideaal voor liefhebbers van de natuur en waterrecreatie. U wandelt binnen enkele minuten naar het strandje van de Zevenhuizerplas, waar u kunt zwemmen, wandelen of genieten van een picknick.
Ook zijn er in de directe omgeving winkels, scholen en sportfaciliteiten te vinden.
Indeling: Hal / entree, meterkast en toilet.
De op maat gemaakte keuken van “Leicht” (hoge kwaliteit : massief eikenhout !) is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (o.a. een Quooker, en wijnkoelkast) en biedt voldoende opbergruimte en een prachtig strak en warm design. De ruime woonkamer, voorzien van gietvloer met vloerverwarming, geeft direct toegang tot de zonnige achtertuin (10 meter diep op het zuiden), waar u kunt genieten van rust en privacy. Deze royale tuin is voorzien van een berging en een achterom. De 2 eigen parkeerplaatsen zijn makkelijk te bereiken. 1e verdieping: Overloop, Moderne, ruime badkamer met een complete uitrusting, 2e toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en een volledige betegeling. Deze verdieping heeft 3 slaapkamers, waarvan 2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. 2e verdieping:
Heerlijk lichte, open ruimte met veel glas en toegang tot het dakterras van circa 20 m². Hier is deze riante ruimte (desgewenst) eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers, voor de grote gezinnen onder ons! Duurzaamheid en comfort De woning is aangesloten op stadsverwarming, wat zorgt voor een duurzame en energiezuinige verwarming. Dankzij de moderne bouw en goede isolatie is het energieverbruik laag, terwijl u profiteert van optimaal wooncomfort. Bijzonderheden – Bouwjaar 2021 – Energielabel A+ – Woonoppervlakte ca. 147m² – Grootte perceel 135 m² – 2 eigen parkeerplaatsen – “Om de hoek” van de Zevenhuizerplas – Fraaie gietvloer op elke woonlaag (anti-allergeen, hygiënisch en “strak”) – Verwarming en warmwater via stadsverwarming – Oplevering in overleg, indicatie maart/april 2025 Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. 
De prijs?
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair