HomeNesselande INFO nieuwsDe Spin, speeltuin in Rotterdam-Nesselande, gelegen aan het strand

De Spin, speeltuin in Rotterdam-Nesselande, gelegen aan het strand

Spin Nesselande
Spin Nesselande

Het strand bij Speeltuin Nesselande beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wakeboardbaan, skatebaan, calisthenicspark aan de Kosboulevard en een ruime speeltuin. Een unieke trekpleister is een verhoogd platform waarvandaan je naar het strand kunt springen en verschillende stunts kunt uitproberen. Deze opzet maakt het een ideale plek om veilig nieuwe acrobatische bewegingen te oefenen, met verschillende hoogtes om jezelf steeds verder uit te dagen.

De speeltuin heeft ook een grote ‘spin’ waar je vanaf kunt springen om tricks te doen richting het zand. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om vanaf het gras naar het zand te springen en nieuwe trucs te leren, met een zachte landing en een beperkte hoogte. Dit maakt het perfect voor zowel training als plezier.

Naast het strand en de speeltuin biedt Nesselande ook een boulevard langs de Zevenhuizerplas en een winkelcentrum dat elke zondag geopend is. Het water van de Zevenhuizerplas is ondiep, waardoor het een veilige speelplek is voor kleine kinderen.

Bij de Spin zijn ook wc’s aanwezig.

Gratis parkeren.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair