HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeExplosief voordeur woning Zevenkamp

Explosief voordeur woning Zevenkamp

Op 14 december 2023 rond 19 uur werden inwoners van de Spinet in Rotterdam-Zevenkamp opgeschrikt door een luide explosie bij een woning. Al eerder vonden er explosies plaats bij woningen in Ommoord, Prins Alexander.

Het raam van de betreffende woning verbrijzeld is, zijn er gelukkig geen slachtoffers gemeld. Om de oorzaak van deze knal te achterhalen, heeft de politie zowel het team explosievenverkenners als de forensische opsporing ingeschakeld.

Deze explosie vormt het zoveelste incident in een reeks die Rotterdam de afgelopen twee jaar heeft getroffen. Veel van deze explosies lijken gerelateerd te zijn aan drugscriminaliteit, waarbij rivaliserende bendes elkaar trachten af te schrikken of te intimideren. Niettemin bestaat ook de mogelijkheid dat deze explosie in Zevenkamp verband houdt met vuurwerkvandalisme, dat in deze tijd van het jaar vaker voorkomt. Het is echter belangrijk op te merken dat vuurwerk sinds 2022 verboden is in Nederland vanwege de overlast en schade die het veroorzaakt.

Indien u iets gezien of gehoord heeft met betrekking tot dit incident, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair