HomeNesselande INFO nieuwsKramen te huur tijdens Oranjefestival in Nesselande

Kramen te huur tijdens Oranjefestival in Nesselande

Met meer attracties en meer kramen organiseert het Oranje Festival Nesselande op 30 april 2009 voor de 5e keer een weergaloos Koninginnedagfestijn op het Herman Bielingplein in Nesselande (hetzelfde plein als vorig jaar). De voorbereidingen zijn in volle gang, een tipje van de sluier licht de organisatie graag voor u op. Er worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd: o.a. een fietsoptocht, kleedjesmarkt, springkussen, stormbaan, klimtoren, schminken, voetbaldoel schieten en ponyritjes maken. De braderie ontbreekt dit jaar natuurlijk niet. Voor ondernemers in Nesselande en omgeving zijn er kramen te huur.

De braderie wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Een kraam kunt u huren voor het symbolische bedrag van € 33, -. Alleen een standplaats huren kan ook, dan betaalt u € 20,-. Wees er snel bij, want vol = vol! Ondernemers kunnen voor meer informatie contact opnemen met Jacqueline Ruigrok: mail naar oranjefestival@nesseweb.nl of bel naar 010-2860491.

"Het Oranje Festival wordt ieder jaar door meer bewoners bezocht, en daarom hebben we de attracties uitgebreid. Aan de fietsoptocht hebben we niets veranderd, het thema dit jaar is ‘circus’. Voor de leukste of origineelst versierde fiets heeft Profile Roerade een fiets t.w.v. € 250,-, beschikbaar gesteld. De kleedjesmarkt is wel veranderd: naast tweedehands spulletjes kunnen kinderen en hun ouders nu ook zelf spelletjes organiseren, zoals koekhappen en spijkerpoepen. De attracties zijn uitgebreid met een stormbaan, klimtoren en voetbaldoel schieten. We zijn ook blij dat de kinderen dit jaar weer ponyritjes kunnen maken. Vorig jaar hebben we dat helaas moeten missen’, aldus Jacqueline Ruigrok, een van de organisatoren. Nieuw zijn de verschillende sportclinics en demonstraties, zoals basketbal, korfbal en judo. Bekijk het hele feestprogramma op www.oranjefestivalnesselande.nl.

Het Oranjefestival wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste bewoners uit de wijk Nesselande. De dag wordt gesponsord door de vele ondernemers in de wijk en is voor ondernemers de ultieme gelegenheid om kennis te maken met de inwoners van Nesselande.

 

Adresgegevens

Oranje Festival Nesselande

Werkgroep van Wijkorganisatie Nesselande ‘WONIO’

Cypruslaan 406

3059 XA Rotterdam

Contactpersonen:

Marrigje Bosch: 06-14434643/ marrigje@chello.nl

Jacqueline Ruigrok: 010-2860491/ jacqueline@ruigrok.net

 

 

GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair