HomeNesselande INFO nieuwsNESSELANDE IN BEDRIJF: Geen Kruidvat, wel een Profile fietsspecialist Kretalaan Nesselande

NESSELANDE IN BEDRIJF: Geen Kruidvat, wel een Profile fietsspecialist Kretalaan Nesselande

De aangekondigde vestiging van de Kruidvat lijkt er niet te komen. Naast de Bruna tegenover de AH komt een vestiging van Profile, de fietsspecialist.
Op de hoek naast de Bruna zijn de werkzaamheden in volle gang. Muren en de grond worden schoongemaakt om plaats te maken voor deze fietsenwinkel en aanbieder van nieuwe en gebruikte fietsen. Profile kent tevens een vestiging in Ommoord.


Met meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile ‘de Fietsspecialist’ u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ op het juiste adres. Profile ‘de Fietsspecialist’ is niet voor niets uitgeroepen door de consument tot ‘Beste winkelketen in Nederland op het gebied van service, personeel & assortiment (2005) en ‘Beste winkelketen’ van Nederland in de categorie Fiets en vrije tijd (2006). Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert Profile ‘de Fietsspecialist’ u de ‘8 die u verwacht’, voor zorgeloos fietsplezier!


Surf hier naar de site van Profile, de fietsspecialist

GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair