HomeNesselande INFO nieuwsEen onveilige terras uitbreiding bij laad- losplek en oversteek boulevard Nesselande?

Een onveilige terras uitbreiding bij laad- losplek en oversteek boulevard Nesselande?

terras

Een markante en spontane uitbreiding van een terras van een horecagelegenheid aan de boulevard. Zo lijkt het. Niet alleen om dat het nog wel even “winters weer blijft”, maar vooral ook qua ligging. 

[UPDATE 24/3/2023 wij krijgen een bericht dat dit onhandig geplaatst terras wellicht opgehaald moet worden en niet definitief daar zou moeten staan ] 

Op deze plek zijn er wel eens eerder uitbreiding geweest met tijdelijke acties, zoals een voetbalveldje voor het terras voor een prijswinnende actie in een periode in/rondom corona waarbij afstand een andere terrasindeling heeft gegeven, de plaatsing lijkt niet alleen erg onhandig maar vooral niet veilig.

Er is ook geen definitieve terrasuitbreiding bekend conform het onlangs verlengde bestemming Horecagebied Nesselande, zie artikelen.

Onveilige locatie

Sinds maart 2023 een overduidelijke uitbreiding van een terras geplaatst op de stoep bij een zomers drukke oversteek op de boulevard van Nesselande maar ook grenzend aan een vitale laden- losplek die de boulevard van Rotterdam-Nesselande op het Maltaplein moet bevoorraden.

Een terrasuitbreiding aan de zijkant en/of achterkant Maltaplein zou dan weer logisch zijn.

 

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair