HomeNesselande INFO nieuwsOPPERDEPOP! September weer CuliNESSE beleven op een steenworp van Nesselande?

OPPERDEPOP! September weer CuliNESSE beleven op een steenworp van Nesselande?

Op 6 en 7 september barst het feest weer los tijdens Opperdepop in het Annie M.G. Schmidtpark te Bergschenhoek. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire muziekfestival twee dagen lang genieten van Nederlands grootste artiesten, onder het genot van culinaire hoogstandjes.

Lokale restaurants Muller&Co, Ferro, Ciocco & Gelato en Nonna’s Cucina zullen bezoekers laten genieten van gerechtjes met bijpassende wijnen. Bij L’Italiano, Dim Sum bar en Hans Worst kunnen bezoekers terecht voor Italiaanse en Aziatische lekkernijen of de enige echte Rotdogs. De zoete trek kan worden gestild bij Ciocco & Gelato, Zjee Café en Visker Churros. 

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van verschillende activiteiten op het terrein, zoals een theater, een bruine kroeg en een gezellige biertuin.

Tickets zijn te koop via de website van Opperdepop. De kaarten gaan hard. De organisatie adviseert daarom niet te lang te wachten met het kopen van tickets, deze zullen naar verwachting voor het festival uitverkopen.

De kids- en jeugdtickets zijn momenteel uitverkocht. De organisatie is stapsgewijs bezig met het uitnodigen van mensen op de wachtlijst voor het aanschaffen van de allerlaatste kids- en jeugdtickets. Geïnteresseerden in kids- en jeugdtickets kunnen zich nog aanmelden voor de wachtlijst via de ticketpagina van de website.

De laatste kaarten zijn HIER te koop!

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair