HomeNesselande INFO nieuwsUITGAAN: Kom gratis in de kas kijken in Zevenhuizen op zaterdag 31/3...

UITGAAN: Kom gratis in de kas kijken in Zevenhuizen op zaterdag 31/3 & zondag 1/4

Nesselande is omringd door tuinders die het Groene Hart laten kloppen. In het weekend van 31 maart en 1 april 2007 zijn de kassen in de directe omgeving gratis opengesteld. Op loopafstand van Nesselande -in de Zuidplaspolder- doen 10 tuinbouwbedrijven mee aan de open dag. In Zevenhuizen doen op zaterdag 31 maart 10 glastuinbouwbedrijven mee. Dez zijn opengesteld van 10.00 tot 17.00 uur en liggen aan het Jan Hendrikspad en het Zaaipad te Zevenhuizen. De afstand tussen de bedrijven is ongeveer 2 km. Het gebied is tevens vrij toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

Parkeren kan alleen op de centrale parkeerplaats: Truckcentrum op het Noordeinde in Zevenhuizen. Neem de A12, afslag Zevenhuizen/Moerkapelle en volg de borden ‘Truckcentrum’. Vanaf het Truckcentrum pendelen bussen van en naar de tuinbouwbedrijven. In de kassen mag niet gerookt worden. Honden mogen mee, mits deze aangelijnd zijn.


Klik hier en bezoek de website van KomIndeKas, omgeving Zevenhuizen met een lijst vol adressen van deelnemende bedrijven

GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair