HomeActiviteiten Nieuws NesselandeViert u Halloween in Nesselande? Aanmelden kan dan hier.

Viert u Halloween in Nesselande? Aanmelden kan dan hier.

Halloween

HalloweenEigenaar Robin van de site HalloweenNesselande.nl laat ons weten:

Halloween wordt al jaren gevierd in Nesselande. Waar het begon met een klein feest in ongeveer 2 wijken is het inmiddels gegroeid tot een feest wat in vrijwel iedere wijk wel wordt gevierd. De een nog uitgebreider dan de andere, met in sommige gevallen wel 100 kinderen die meedoen.

Als groot Halloween fanaat ben ik in 2016 een initiatief begonnen om een overzicht te creëren met alle wijken waar Halloween wordt gevierd en op welke datum Halloween wordt gevierd. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk terug te vinden waar en wanneer er Halloween wordt gevierd. Kun je de datum dat er Halloween in je wijk wordt gevierd niet? Dan kun je ook gelijk zien waar je op een ander moment aan kunt sluiten.

Dit initiatief is ook wel bekend als https://www.halloweennesselande.nl. Een website die bij steeds meer mensen bekend is en waar ieder jaar veel vragen over Halloween op binnenkomen. Nu is de website maar zo goed als de contacten die ik heb. Elke wijk organiseert namelijk zijn eigen Halloween feest, los van de website. Om de locaties en tijden correct te kunnen tonen en de vragen die worden gesteld zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden heb ik u nodig.

Om deze reden wil ik u vragen om contact op te nemen met halloweennesselande@gmail.com als u weet wanneer er Halloween in uw wijk wordt gevierd of als u weet wie er Halloween organiseert in uw wijk. In het laatste geval ontvang ik ook graag een e-mailadres, zodat ik contact op kan nemen.

Samen maken we er ook dit jaar weer een mooi Halloweenfeest van!

 


<ingezonden mededeling>

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair