HomeNesselande INFO nieuwsTyphoon, BLØF, Kris Kross.. volledige line-up @CuliNESSE Nesselande 2024 is bekend!

Typhoon, BLØF, Kris Kross.. volledige line-up @CuliNESSE Nesselande 2024 is bekend!

De volledige line-up van het zomerfestival is bekendgemaakt. De organisatie van CuliNESSE verwelkomt oude bekenden als BLØF en DI-RECT, maar ook nieuwe namen zoals Snelle, Typhoon en Kris Kross Amsterdam op het festival aan de Zevenhuizerplas. De line-up van het culinaire muziekfestival is niet eerder zo groot geweest. Klik hier!

Donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2024 vindt de twaalfde editie van het culinaire muziekfestival plaats. Net als het bezoekersaantal groeit de line-up door de jaren heen. Dit biedt ruimte voor twee podia, grote namen, opkomende talenten en een mix aan genres.

In 2024 sluiten artiesten als BLØF, DI-RECT, Krezip, La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Chef’Special, Typhoon en Snelle de zomer spectaculair af aan de Zevenhuizerplas. De line-up resulteert in grote enthousiasme; de kaartjes voor CuliNESSE vliegen de deur uit.

Het driedaagse festival biedt naast de spetterende optredens een dagvullend programma aan. Bezoekers kunnen culinair genieten bij de lekkerste restaurants uit de regio, die op CuliNESSE een pop-up restaurant openen. Ook op cultureel gebied komen bezoekers niets te kort met theater, silent disco en verschillende kleine optredens. Voor de jonge festivalbezoekers is er een speciaal kids- en jeugdprogramma.

Het reuzenrad is dit jaar terug op een nieuwe plek, pal aan de Zevenhuizerplas. Bezoekers kunnen zo genieten van een mooi uitzicht over het terrein en de plas. De ‘DaDa stage’, het tweede podium van CuliNESSE, zal dit jaar overdekt worden met een grote festivaltent. In de tent zingen bezoekers mee met Gers Pardoel, Diggy Dex en verschillende tribute-acts.

Geïnteresseerden kopen tickets via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets. De organisatie adviseert niet lang te wachten met het bestellen van de tickets.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair